blä

Ännu en söndag, ännu en baksmälla, ännu en störig, skallig, numera hårlös på bröstet, ungrare som inte låter en vara bakis ifred,
Såhär går det till för att bota baksmälla. Som alltid sover man inte lika bra pga torrhet i munnen. Gå upp, drick vatten, ät solrosfrö. Lägg dig bekvämt i soffan med en dålig film på tv, helst en barnfilm, air bud är min favorit.
Sen somnar man in lugnt o skönt till ljudet av air buds slamdunk. Man sover ca 1-2 timmar.
När man sedan vaknar är man inte helt botad men har då kommit in i mysstadiet av bakfyllan.
Så har jag alltid gjort och alltid njutit av mina söndagar.
MEN!
Nu när jag bor tillsammans med ovan nämnda stolpskott så går det inte längre.
Preciiiiiiiis när ögonlocken är så tunga att man inte orkar försöka hålla dem uppe längre kommer han utskrikande från sitt rum, hoppar i soffan, skriker : VA SKA VI ÄTAAAAA, ROBIIIIIIIIIN VARFÖR SOVER DUUUUUU!
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, är mitt enda svar.
När man fått idioten att lugna ner sig genom att sätta honom framför en dator med msn så kan man försöka sova igen.
Jag tror han sitter och väntar på att man ska blunda i mer än en sekund. Råkar man blunda i 2, kanske 3 sekunder så kommer det igen; ROBIIIIIIIIIIN GE MEJ MAAAAAAT.
Detta brukar leda till slagsmål.
Sen äter vi.
Idag åt vi kinamat.
Servitören hade smutsiga byxor.
Pekingsoppan va god.
Jag hatar vintern.


R

Kärlek!

Jag hatar väldigt mycke i denna värld och bryr mig typ inte om nått men en sak älskar jag..  Detta här är nog det roligaste jag sett i hela mitt liv. Jag skratta så jevla mycke när jag såg denna..   Ni som inte kan uppskatta sån här humor borde verkligen brinna i helvetet. 

http://www.youtube.com/watch?v=rnSftx_TAvk

Dö!!

Till er alla som tjatar på mig  att jag ska skriva i bloggen..  kan ni inte ba dö?..  jag skiter väl i er och denna blogg..   jag hatar er alla och just nu är jag bakfull. Låt mig vara bakfull utan att tjata..  fan  ska ta denna jävla blogg oh stoppa ner i halsen på er alla..  

En annan liten sak..  ni som inte kan dansa..  dansa för fan inte.  Låt mig som är bäst dansa oh ha dansgolvet ifred. Fan ni står ju bara där oh tar upp min plats.. Gå oh sätt er oh sup oh sen hitta nått äckligt ragg oh få klamydia. Låt mig och mina fina kompisar dansa vår vals oh va snyggast!



Länge leve teletubbies



/tuda


Hatar söndriga saker!

Jag hatar att bygga datorer av söndriga saker! Den klagar på en sak men det visar sig vara en helt annan, det kan vara 4 olika saker, gärna i kombo, hur många permutaioner av problemmöjligheter får man inte då, typ många, alldeles för många. Om komplett inte godtar min reklamation ska jag mata dom till hundarna och sen låta kinerserna äta hundarna.

Mat

Mat är gott, mat är livet, mat är mitt liv. Utan mat är livet tråkigt. Jag hatar när mina vänner säget att vi ska äta pizza men så kommer dom aldrig, jag hatar när jag inte får mat o således hatar jag dom nu.

vardagshat

Vem fan gör påslakan utan de 2 små hålen i hörnen!?
Helt jävla onödigt, ska man behöva stå där o trycka in täcket som en annan idiot istället för att lugnt o fint kunna slinka in täcket i påslakanet. Lata jävla 5åriga phillipinare, sy två hål i hörnen!d

Sen våran hiss, våran fitthiss, varför har just våran hiss fotocell i dörren så man måste krypa längst in i hörnan för att den inte ska stanna var femte sekund. Problemet är bara att den är 1x1 meter så man kan inte undvika celljäveln!
Varje jävla dag man åker två pers så stannar den, ungefär en gång i veckan så har den fastnat mellan 2 våningar o stannar så i 10 timmar. Ska fixa en luftballong som går direkt från garaget och upp till köksfönstret.

Varför vinner inte jag på triss? Varför är det alltid Maja, 78, som vinner 25'000 i månaden i 25 år?
Kan inte jag som faktiskt har 25 år kvar att leva vinna det?

Jag hatar denna bloggen

R


Regn och vitlökar..

Idag vaknade jag skit pigg oh glad, Jag var äntligen frisk för att gå till mitt undebara jobb men nääää då börja hostan anfalla mig bakifrån. Jag hosta upp hela mitt hjärta typ 3 gånger oh kunde fan knappt andas..  jaja fick sjuka mig idag oxåå. 
Oh när man snackar med sina nära och kära så får man det underbara tipset... ät vitlök.. T ät nu massa vitlök..
 Vem fan vill äta vitlök..? visst det kan va gott me lite vitlök i maten men 5 hela vitlökar utan nått? idioter!!!
 Just nu hatar jag vitlökar för jag testar ju dom dumma tipsen..  Nu luktar jag som en jävla vitlök som ätit 49 apelsiner och druckit 7liter honung....  Ja jag luktar som Cg..

En annan sak som oxå får mig att vilja stiga upp på morgonen.  Göteborg..   vafan är det med dig Göteborg.. det regnar ju fan alltid.. Jag har kommit på att antingen så gråter stora allsmäktiga gud över denna stad eller så pissar han på den.. '
Man kanske borde flytta tillbaka till Malmö där solen alltid skiner och måsarna skriker sig hesa.. eller var d Magaluf?


ps. H&D är två alkolister som bor inne på alkholförgiftningsmottagningen och skriver sina inlägg.
Vin är inte alls så bra för en som man tror. 

/TUda

?

En blogg sprider sig, vi har redan fått motståndare. en sida som påstår sig hata oss och kallar sig för vialskarlivet.blogg.se..
Nu är frågan, vad betyder alskar?
Är det en felstavning på alaska?
Är det något Al Ska göra?
Eller är vialskar bara lite favoriter hos dessa som nu valt att hata oss..?
VIA för tvättmedlet de använder när de har sin årliga tvätt.
LSK för Ljungskile Sport Klubb, klubben de håller varmt om sina hjärtan.
AR för Allt Roligt jag kan komma på....?

Eller så har de bara försökt skriva Älskar men inte lyckats rita 2 prickar på a:et, mitt tips är att de är blondiner...


R&T


Finns det nått äckligare än Cg?...




Jag hatar Cg med,, varför ska han förpesta ner vår fina kärleksfullablogg med hans äckliga virusinfekterade bild.
Sonybono är världens äckligaste ställe oh ändå går han dit,, vafan killen har ätit sitt eget urin liksom så han vet väl inte bättre.  Jag hoppas han fick för mycke strålning när han skrev sitt gästinlägg och muteras till en mollusk.


(Detta är då Cg nerspydd och äcklig, jag försöker moppa ren han med en nerpissad mopp)


/Tuda

Krig!!!!


Mina kära små bloggnördar, Det är så här att två riktigt nördiga tjejer i Malmö ska försöka starta krig mot oss och vår blogg.
De stör sig på att alla människor älskar oss och vill att vi ska bli deras mästare. Det enda vi kan säga är att  vi välkommnar dessa två riktigt nördiga människor in i bloggnördandet med öppna armar och säger  som Xena the warrior princess skulle sagt.   LALALALALALALLALALALALLALALAALALALLALAA dö bitches..
Vi har ringt in två av våra bästa män för detta krig och dom ser ni nedan.


Från och med idag den 18november 2008 13.28 så hatar vi Danni och Helle. Må ni två äta ruttna äpplen och spy bajs. Hoppas era klackar trillar av när ni ska till bussen och att det inte finns nån plats att sitta.



/TUda

SonyBono, bloggar och svält

Ibland när jag går på Nordstan så får jag för mig att gå in på SonyBono för dom har billiga kläder som är relativt snygga. Men så fort man träder in innanför deras larmsystem så får man 6 flottiga ögon på sig, ett finger i röven och en arm framför sig som tillhör nån flottig anställd som frågar va man tycker om en prickig skjorta!? På ett trevligt sätt försöker man ignorera erbjudandet och hintar med att bara titta (aka låt mig va ditt äckel). För varje steg närmre provrummet packas man på mer o mer saker, skjortor i storlek xxxxsmal osvosv (koooollla deeen skoooortan haaiiiir kiiiijjlllen, deeeeen e sooo snuuug pa dajjj) . För att toppa det hela får man ett par jeans ofrivilligt hängande över axeln där det troligen står MOTHERFUCKER, eller YEEE rakt över röven (o självklart är det alltid sista paret). Va fan e problemet mr Bono, har du inget hyfs? Nedan ser ni en kille som va och handlade på SonyBono, men sen ville inga brudar ha han ändå, nu ringer han för o klaga.....


Förresten så hatar jag bloggar, det är jävligt gay, jag hatar igentligen SonyBono men jag har inte mer självrespekt än att jag går dit, jag hatar barn som inte äter, för varför svälter barn när mat e så gott?

Förresten, hörde ryktet om Andi, jag tror han har gått upp tidigare för han skulle skicka sitt CV till mej, eller till MrBono kanske?

Word .../CG


Hatar lögnare

T är en hatare som inte kan stava.
Han är ledsen för att han får pisk i allt som han säger han e bra på.
Han ljuger gärna för att få sig själv att framstå i bra dager men han ser bara ut som en pajas utan hår
Jag hatar mig själv oxå mest för att det e kul

/R

...

Jag låter föresten som Darth Vader och det hatar jag inte.. det är coolt  /tuda

Fotboll!

Mina damer och herrar,, nu hatar jag fotbollsspel oxå. R har skaffat fifa09 oh vill ha sex med det hela tiden.
Han utmanar mig varje dag och jag säger ofta JA för jag vet ju att jag är bäst på allt igentligen. Det värsta är att R inte berättar för mig hur man gör.
Hur fan skjuter man??? Hur fan passar man. Snälla R hur gör man??  så låter vårat samtal under vårt fina spelande.
Det enda svar jag får är  läs i boken T,, lääs i boken,, 
 Jag hoppas den jävla boken kväver R när han läser och sen att den hänger sig själv,, vem fan vill sitta läsa i en skit bok om fotbollsspel.  Jag ska sätta fyr på den oh kasta den i Rs säng.


popkorn är livet när man har ont i halsen. det ba river itu hela världen.. puss på alla uteliggare


/Tuda

Hata dig

Lönt o gnälla över att man blir väckt kl 11 för att en vän är i nöd.
Sluta mesa o gå till jobb istället o hata livet med mig din fidda.
Hoppas havet fryser till is och aldrig tinas upp så inga mer båtar finns.
Hoppas vissa cyklar o välter på väg hem från jobb
Varför får aldrig jag sovmorgon, vem fan lägger en kurs på morgonen man för en gångs skull kan sova längre än halv jävla sju.
Sen är det extra kul att det är en helt meningslös kursjävel oxå

Jag ska springa in i en vägg o sen sjuka mig i 6 veckor

HEJDÅ

/R

mobilio

Idag mina vänner hatar jag mobiltelefonen ( och mig själv).
Jag försökte sova min skönhetssömn men nä.. R ska hålla på sms mig på morronen oh berätta hur mycke han hatar alla på hans jobb, Vem fan bryr sig? han borde hoppa av den båten oh frysa ihjäl i vattnet. Då slipper han ju jobba och ja slipper bli väckt på morronen när jag är sååå sjuk.  Ja jag vet, ja kan stänga av min mobil men hur jevla kul är det? då vaknar jag säkert utvilad och glad. Vem ska då skriva denna äckliga hatblogg.

Teletubbies är livet. Vi alla borde knarka oh bli som dom.


Föresten en liten grej till, A är vaken..  Klockan är 10.54 och han står oh gör frulle.  Detta är helt jävla otroligt. Han brukar vakna 18 typ. Så alla som känner A,, upp med händerna  vi kanske har fått en ny A till stan..  pang pang thank u  kissegris?


/ Tudaaaa

Bakis

Jag njuter av att vara bakis, ingen kan säga nåt till en, man behöver inte hjälpa till med nåt för man har en fullt godkänd ursäkt. Man kan ha på sig håliga fula strumpor och det är bara charmigt.
MEN!
Bakisgudarna hade drivit med mig idag, när jag såg fram emot en dag av pizza, cola och o'boy så får jag bakfyllan 3000!
Kunde inte gå utan att huvet sprängdes, delade säng med 2 håriga bönder, fick sova på en träplanka. När dessa tillslut tvingat upp mig på den okristna tiden 11.00 så satte jag mig på toagolvet o filosofera. De andra två åt bakisfrukost o njöt av livet. Tillslut hände det, spyan! Har aldrig spytt av bakfylla nån gång, det va oerhört romantiskt. Inte ens det hjälpte, det kändes fortfarande som om huvet skulle lossna, eller det hade nog varit rätt skönt iofs....
Slapp iofs gå på barnkalas med T, det hade nog varit döden, han hade nog roligare där utan mig.
Varför blir man bakiskåt förresten, vafan ska man orka göra åt det!


Jag hatar mitt jobb

Jag hatar Jamba - riktigt mycket


R

Barn!



Barn är sjukt söta, Så underbart fina, Vackra små varelser men varför måste dom finnas när jag är bakfull.
Idag var jag på barnkalas, gudsonen fyllde 2.
När jag kom in till min kära syster så är det ett stort jävla krig. 4000 små ungjävlar kommer springandes mot mig med allt dom hittat. Dom börja kasta saker på mig och ba äcklar ner mig med deras snor.
Fattar inte barn att man är bakfull på söndagar oh att man bara vill ha pizza.   

Barn..  jag hatar er från oh med idag.  hoppas ni trillar oh slår er!





ps. Jag hatar R med för jag fick köra bakis till gbg oh han ba äckla sig i bilen

/Tuda

Hat

Vi har skapat en blogg för att förmedla vårat hat mot världen.
Då passar en blogg bäst för att uppfylla detta. Fast vi hatar bloggare.

Dagens hat:
Folk som inte låter en vara bakis ifred. Varför i helvete ska folk gå runt o vara glada en söndag, det finns inget att vara glad över, skallen bankar, knäna svider ? och man har en hel vecka framför sig fylld med sitt hatade jobb.
T hatar R.
R hatar T.
T har ett för stort linne på sig.


Hatar er! / R&T

RSS 2.0