ush

Robin har väldigt äckliga fingrar!


Lite julgrejs:)

Nu ska vi komma in i denna härliga julestämningen som alla alltid är inne i. Vi vill önska er alla en jättegod jul med en liten julfilm som jag oh Robin har gjort.  

God Jul

http://www.santasm.net


/Tuda

Ledsen :(



Idag är jag jätte ledsen.  Fick reda på att igår så hade dom haft världens roligaste pass på träningen. Dom hade kört 100% valetudo och jag fick inte vara med.
För er som inte vet vad det är :  Valetudo - Är en kampsport som tillåter slag och sparkar både i den stående kampen såväl som i markkamp och man får använda sig av olika slags kroppslås.

Så ni kanske förstår att jag är ledsen. Jag blir väldigt väldigt ledsen när ja inte kan få slå på andra människor. Detta innebär att mitt hat till allt bara ökar oh ökar. Hjälp mig bli frisk så jag kan få slå på folk. Till sist kanske ni slipper mina hat inlägg.


Jag hatar julen, jag hoppas att all julbelysning dör så alla måste ha ficklampor.
Jag hatar min lön för den tar slut så snabbt.
Jag hatar att inte R gör mat till mig direkt ja skriker.
Jag hatar Nordman


/T

Vadådå?

Alla ba klagar på mig hela tiden..    Jag behandlar min kropp som ett tempel men ändå så blir jag sjuk varenda jävla vecka..  Nu har ja fått äcklig jävla halsfluss för att ja bor me två ruttna fula äckliga killar som inte kan ta hand om sin egen hygien,, Men klagar ja för det?  nej,, ja klagar aldrig ja ba eh snel hest hela tiden.  Oh nu när man eh sjukskriven, vafan ska man göra? jo titta på film och då tittar jag på allt. Därför har jag dragit ner Arn..   Ja  ARN..   Robin  det värsta är att du vet att du kommer se Arn med mig så sitt inte oh lek tuff i dina inlägg.  Arn is the shit ,,, jag var t.om på bio med Ylva oh såg ettan..  Jag är nörd älskar allt som har med nördigheten att göra

hoppas ni alla tuffa grabbar som Robin oh Andreas blir av med era tummar nästa gång ni ska stänga en dörr.  Låt oss Arn älskande människor leva livet..  sluta klaga   börja hata!



Den som vill kan komma oh hångla med mig oh bli sjuk om ni inte gillar erat jobb!

/tuda

ARN!? ¤%&#/"%#&/"

NU har det fan gått för långt, jag tolererar mkt T gör med min dator men nu har han laddat ner Arn på den! Hur kan han ens få för sig att våga smutsa ner min dator med sånt här. Han vet att jag är allergisk mot svensk film.
Han är alltså villig att riskera min hälsa för en skrotfilms skull... Ska låsa min dator, då e det inte så kul längre va? Din jevel.

Sen borde det finnas varningstexter för söliga människor. Om de står o jobbar i en kassa borde där stå; varning, sölig kassörska, irritation kan uppstå.
Eller på bakluckan av deras bilar.
Eller på ryggen.
Eller i pannan.
Jag är hungrig.



R

RSS 2.0